Senatorul Coca, prezent la „Ziua Recoltei”


Așa cum ne-a obișnuit de ani buni, senatorul vâlcean Laurențiu Coca este la curent cu tot ceea ce se întâmplă prin acest județ. Pe lângă ședințele din Senat și vizitele în teritoriu, parlamentarul este foarte activ și în week-end. El poate fi găsit în aproape orice week-end la cabinetul parlamen­tar situat pe strada Calea lui Traian (în clădirea Sindicatelor, între Policlinica cu Plată și Școala „Take Ionescu”), dar și prin oraș, în mijlocul râmnicenilor. Un astfel de moment l-am consemnat și week-end-ul trecut, când Lauren­țiu Coca a fost prezent la una dintre cele mai frumoase acțiuni organizate de noua conducere a Râmnicului: Ziua Recoltei. Alături de alte oficialități locale, județene și parlamentare, Laurențiu Coca a fost unul dintre numeroșii par­ticipanți la acest eveniment. Au fost gustat cele mai bune pro­duse ale Vâlcii, mierea, mustul și fructele de toamnă fiind cap de listă. Unii dintre participanții la Ziua Recoltei au profitat de întâlnirea cu oficialitățile județului și parlamentarii vâlceni pentru a le spune anumite păsuri. Ca o con­cluzie, evenimentul a fost unul foarte reușit, atât comer­ci­anții cât și cei care au dorit pro­duse naturale, la prețuri de pro­ducător, declarându-se mulțumiți.
„Mă bucur că am avut posibi­litatea de a fi încă o dată alături de vâlceni la un moment atât de important, cel în care producătorii pot prezenta publicului cele mai gustoase și naturale roade ale muncii lor de peste an. Știu că viața agricultorilor din județul nostru nu este una tocmai ușoară, dar împreună cred că putem reuși să mișcăm lucrurile în direcția potrivită. Le mulțumesc deopotrivă vâlcenilor care au dorit să îmi comunice atât lucruri bune, despre ceea ce s-a schim­bat în bine, în ultimii ani, dar și celor care au sesizat diferite probleme cu care se confruntă”, ne-a declarat senatorul Laurențiu Coca.
Mai ținem să remarcăm faptul că, și în acest an, senatorul Laurențiu Coca a venit la „Ziua Recoltei” însoțit de tatăl său. Parlamentarul vâlcean nu ra­tea­ză astfel de momente, simbolice și emoționante totodată, imaginile cu cei doi fiind încărcate pe pa­gina de socializare a senatorului. Un gest foarte frumos, credem noi!

Posting....