Informație pe surse: se schimbă „generalul” la IȘJ Vâlcea


Un zvon care a mai circulat și la început de 2020 revine în „actualitate” (în măsura în care putem spune așa ceva despre un zvon). Însă, de data aceasta, informațiile venite pe surse par a fi cu subiect și predicat. Este vorba despre schimbarea inspectorului general din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea. Concret, se pare că actualul „general”, Andra Bica, ar mai avea doar câteva zile de petrecut în fruntea IȘJ Vâlcea, decizia de schimbare ce va fi emisă de Ministerul Educației urmând să ajungă la începutul săptămânii viitoare.
Printre pretendenții ce par a se afla în cărți pentru a-i lua locul Andrei Bică se numără mai mulți liberali (dascăli ca formare), dintre care îi amintim pe Mihaela Andreianu, Daniela Calotă, Coca Nițulescu sau Florin Smeureanu. Din informațiile noastre, cel puțin unul dintre ei nu și-ar dori această funcție… dar, cine știe ce surprize ne mai așteaptă!
În ceea ce o privește pe actuala șefă a IȘJ Vâlcea, contactată în cursul zilei de sâmbătă, Andra Bică a confirmat schimbarea.
Vom reveni cu informații!