SE OPREȘTE APA potabilă în Ocnele Mari


Ca urmare a executării lucrărilor de remediere pierdere apă potabilă pe rețeaua de distribuție OL 159, în zona rezervor Popescu din orașul Ocnele Mari, în data de 14 iulie 2021, în intervalul orar 08.00 – 11.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în Ocnele Mari, pe străzile Lunca, Goruniș, 22 Decembrie, Salinei, Buridava, Gării, Lacurilor, Aviatorului, Ocnița și Salcâmilor.
În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Compartimentul comunicare, mass-media al societății Apavil S.A.