Se caută cei mai buni sportivi ai județului Vâlcea


Chiar dacă pandemia de Coronavirus a afectat foarte mult fenomenul sportiv atât calitativ, cât și cantitativ, această lume a sportului, cu bune și mai puțin bune, încearcă să meargă mai departe. Iar un imbold pentru a merge înainte (și aici ținem să precizăm că nu parodiem expresia care zice că „înainte era mai bine”!) poate fi dat și de premiile care vor fi acordate în cadrul Galei Sportului Vâlcean.
Ca la fiecare final de an, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea organizează acest eveniment, în care cei mai valoroși sportivi vor fi premiați. Evident că rezultatele din 2021 (ca și cele din 2020) au fost mai modeste decât cele din anii precedenți, însă motivele sunt obiective și nu au ținut neapărat de voința sportivilor vâlceni.
În aceste demersuri de căutare a sportivilor care s-a făcut remarcați în cursul anului 2021, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea invită, până la data de 29 noiembrie 2021 (inclusiv), cluburile și asociațiile sportive să depună situația rezultatelor sportive obținute în anul competițional 2021. Această situație trebuie depusă la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea, din Râmnicu Vâlcea, Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 24, fiind necesară în vederea stabilirii clasamentului final pentru Gala Sportului Vâlcean 2021.
Angajații DJST Vâlcea ne-au mai anunțat că materialele depuse trebuie să conțină toate rezultatele obținute de către sportivii legitimați la cluburi asociații (cadeți, juniori I, juniori II, tineret și seniori), la Campionatele Naționale (fără cele școlare), Balcanice, F.O.T.E., Campionate Europene și Mondiale, Jocuri Olimpice.