SCM s-a «răzbunat» după înfrângerea la un gol de la Zalău. A câștigat la limită cu Minaur


După dezamăgirea pe care fanii echipei Primăriei Râmnicului au trăit-o la Zalău, în ultimul meci oficial din 2021, când SCM a pierdut la un singur gol diferență (scor 21-20 pentru echipa lui Gheorghe Tadici), iată că la meciul imediat următor, primul din 2022, iubitorii handbalului vâlcean au avut parte de sentimente exact contrare. Miercuri după-amiaza, în Sala Sporturilor „Traian”, SCM Râmnicu Vâlcea și Minaur Baia Mare s-au duelat în derby-u etapei a zecea din Liga Florilor de handbal feminin. Echipa oaspete a dominat prima repriză, a condus chiar și la câteva goluri diferență, dar a intrat la «cabine» cu numai un gol avantaj, scor 17-16.
În partea secundă, Vâlcea a reușit să restabilească egalitatea și să treacă în avantaj. Cu un sfert de oră înaintea gongului de final, SCM avea un avantaj de trei goluri. Baia Mare a avut totuși puterea să revină și chiar să treacă în avantaj. Echipa oaspete conducea chiar și în minutul 57 (scor 31-30). Vâlcea a știut să gestioneze finalul de meci și a reușit să se impună, în cele din urmă, cu emoții, la un gol diferență (scor 33-32).
Într-un alt meci disputat miercuri în etapa a zecea din Liga Florilor, CSM București a câștigat, tot cu emoții și tot la un gol diferență, în fața celor de la CSM Slatina, scor 27-26. În urma acestor rezultate, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea se mențin pe locurile doi și trei în clasamentul întrecerii, lider rămânând Rapid București.