Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2021

SCM Râmnicu Vâlcea a învins vicecampioana en-titre și și-a anunțat pretențiile pentru supremație în handbalul feminin românesc


Faptul că SCM Râmnicu Vâlcea a încheiat ultima ediție a Ligii Florilor de handbal feminin doar pe locul al treilea a surprins într-o oarecare măsură cunoscătorii acestui sport din țara noastră. Handbalistele de la Vâlcea aveau valoarea necesară pentru a o depăși măcar pe Minaur Baia Mare și a încheia campionatul pe locul secund; după două sezoane în care trupa râmniceană a încheiat de fiecare dată pe primul loc! Însă ce a fost a fost, trecutul nu se mai întoarce, dar handbalistele de la Vâlcea au posibilitatea să arate că pot mai mult în handbalul feminin românesc. Deja, sub comanda lui Goran Kurtes, valoarea echipei a crescut, relațiile de joc sunt tot mai bine omogenizate (chiar dacă au fost câteva plecări / veniri de jucătoare în pauza competițională), iar rezultatele încep să se vadă. SCM Râmnicu Vâlcea a obținut victorii pe linie în jocurile de pregătire din această pauză competițională, succese la scoruri concludente, care dau în mod cert încredere handbalistelor în perspectiva apropiatelor partide pe care le vor disputa în Cupa României.
După ce s-a impus la scoruri categorice în jocurile cu Dacia Mioveni, Știința București și CSM Slatina, iată că Vâlcea a mai reușit să facă o «victimă». Și nu este vorba despre orice echipă, ci chiar despre cea care, sezonul trecut, i-a furat «argintul» în campionatul intern. Minaur Baia Mare și SCM Râmnicu Vâlcea au disputat joi, la Zalău, în cadrul Cupei Consiliului Județean Sălaj, unul din primele amicale tari din jocurile de pregătire. Echipa Primăriei Râmnicu Vâlcea s-a impus cu 29-27 (18-16 la pauză). Tot la acest turneu, în primul meci al zilei de joi, HC Zalău a învins CSM Slatina, scor 28-23 (14-10 la pauză).
Sursă foto: Arhivă

 

  

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Handbal