Șapte oameni au «văzut» moartea la Mihăești!


Vineri, 10 septembrie 2021, înainte de orele prânzului, pe raza comunei Mihăești (Drumul Județean 647) s-a produs un accident rutier ce se putea solda cu urmări dintre cele mai nefericite. Două autoturisme s-au izbit violent, iar șase persoane (dintr-un total de șapte care se aflau în cele două mașini) au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului au ajuns angajații ISU, cei ai SMURD, dar și ai Poliției. În urma evaluării persoanelor care se aflaseră în cele două autovehicule, șase dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale. Printre acestea s-a aflat și un minor în vârstă de patru ani!
Surse de la fața locului ne-au informat că accidentul nu a produs urmări mai grave în ceea ce privește starea persoanelor implicate prin prisma faptului că unul dintre șoferi circula la acel moment cu viteză redusă. Doar mașina condusă de celălalt șofer circula cu viteză și a lovit-o din lateral pe cea care circula mai încet. Însă, toate aceste aspecte vor fi analizate de către polițiștii rutieri, ei urmând să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul.
Cert se știe că șoferii erau bărbați, aveau vârste de 39 și 27 de ani, și niciunul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan (după cum reiese din informațiile pe care le avem de la polițiști). De asemenea, unul dintre autovehiculele implicate în accident este înmatriculat în județul Brașov.
Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea și IPJ Vâlcea