Seară însângerată în GOVORA SAT. UN BMW a ieșit șifonat rău după ce a lovit o căruță! O persoană a murit!


Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea au anunțat, în această seară de 24 octombrie, că, în jurul orei 20.00, în Govora Sat (comuna Mihăești) s-a produs un grav accident rutier.
O mașină marca BMW a lovit o căruță, în urma impactului rezultând trei victime. Pompierii au intervenit cu o autospecială SMURD, o autospecială de Descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Din partea Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea au fost trimise la locul accidentului două ambulanțe. Cel mai grav rănit a fost un bărbat care se afla în căruță. El a fost găsit în stop cardio respirator. Din păcate, după efectuarea manevrelor de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat de către medicul de pe ambulanță. Celelalte două persoane rănite au fost preluate și monitorizate de către ambulanțele ajunse la fața locului.
Toate persoanele rănite se aflau în căruță!

UP-DATE ORA 20.35
Un bărbat, în vârstă de circa 40 de ani, cu fractură la gamba dreaptă și traumatism cranian și facial este transport la Unitatea de Primiri Urgență Valcea.