Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

4 august 2020

Sâmbătă, „lupii” Vîlcică și Pandelică, ultima haltă spre a treia ligă!


Stadionul „Valea Ursului”, din comuna argeșeană Bascov, va găzdui sâmbătă, 1 august 2020, începând cu orele 17.30, barajul de promovare pentru a treia ligă dintre campioana județului Olt, adică Petrolul Potcoava, și cea a județului Vâlcea, Minerul Costești.
Inițial în această luptă era programată să participe și campioana Teleormanului, doar că Unirea Țigănești a decis să nu se mai înscrie, invocând probleme financiare care au împiedicat-o să plătească testele obligatorii pentru COVID 19.
Până la întreruperea campionatului, „lupii galbeni” de la Petrolul Potcoava înregistraseră 15 victorii și un egal, acumulând 46 de puncte, care le-au asigurat poziția de lider în clasamentul Campionatului Județean de Fotbal Olt.
Lotul echipei Petrolul Pocoava: Sebastian Cochinescu, Romuls Matei, Marius Mihai, Marco Popa, Alin Florica, Marius Guianu, Sorin Ioncea, Cosmin Stirbu, Ionuţ Amza, Damian Nicolae, Viorel Bădoi, Cosmin Pandelică, Adrian Gheorghe, Laurenţiu Vîlcică, Dorin Burciu, Adrian Troceanu, Dan Cîrciumaru, Mihai Năvodaru, Ştefan Istrate, Dorin Stîngă.


Toma Peștereanu, primarul Costeștiului trăiește intens aceste puține ultime ore până la disputarea barajului: „A fost un drum foarte lung și foarte greu până să ajungă Minerul Costești în această postură. Până acum vreo câțiva ani, nimeni din Costești sau chiar Vâlcea nu ar fi îndrăznit să creadă sau să spere că ajungem să jucăm finala pentru a treia ligă din postura de favoriți. S-a muncit enorm, s-au depășit fantastic de multe obstacole, vorbe, răutăți și „strâmbe” tipic românești. Dar, uite că am ajuns și aici! Fiind vorba de vremuri mai tulburi ca niciodată, trebuie să recunosc că am inima strânsă din cauza virusului, în sensul că meciul fiind programat să se desfășoare în cel mai mare focar al țării, județul Argeș… Nu știu deocamdată sigur dacă se va putea juca în condițiile în care răspândirea este tot în ritmul exploziv din ultimele zile, cu peste o mie de cazuri oficiale descoperite. Îmi doresc să se joace pentru că știu că avem valoare și că băieții sunt foarte montați să-și lase numele în istoria fotbalului vâlcean.”

Etichete: , ,

6 Răspunsuri “Sâmbătă, „lupii” Vîlcică și Pandelică, ultima haltă spre a treia ligă!”

 1. Lina Ceausu
  30 iulie 2020 din 11:39

  Deci ce-am eu de zis in Fort Boiard politic?auzii ca venii, cu TABELA, in Calimanesti soldatul UTC la o telegrafista vanzatoare, rau mailure reception submision, cica 26, noi, intre 495/704, zisa!…FAINA!…numara!…era de la Politica Procuraturii!…deci ce zisaram cat tin tablitele fruntariile inimii?cat ne tine ata?trebuie sa purtam manusi, masti, sa nu bem in spatii productie, nu pot a se interna spital batranii, vine prin Curier Facsimilul!…vechiul!..s-a terminat Grafic electronic Parchet urmarea solduri 2018/2022. carnet cu stampile RMFB Jilava/Sulina/Chitila.Facem clatite de griş alimentar din faina bulji cu gem dde prune, mere, in ulei de floarea soarelui cu zahar si sare.Domnul Maxim Gorki.Porchi.Sport-stadion 12 clase obligatorii=Geografia mediului inconjurator, manual Ecologie Mediu.

 2. Lina Ceausu
  30 iulie 2020 din 11:41

  Acolo-s banii dumneavoastra ministrul Oprea 77, armaya globala ICRAL, ambalaje 91, groapa reconditionari Solduri=SATANA.

 3. Lina Ceausu
  30 iulie 2020 din 12:13

  Deci ce am de zis in ziarul sportiv ioan Eminescu, ?avem una dintre nevestele sale AMITA Bose,de la Lumea lui DURGA(…deci caput!romsilva!)…in balamucul sportiv Ceilon! deci Deianeira Minoga, videocall degeaba…seceta recesiune, halsei, are o problema fixa, germana in minte, vanzator marfa, imi pare rau, pletuta tunsoare scurta, poarca fara rusine, Kaili minoga, nu se stie subiectul colivei,…cica Radauti..doamna deh, lucruri suspecte ghiavolii de panza…urata agricola sixtina…la 80 ani bataie paunita Muntilor campeneasca..romanca!..si asta desfranata a Romei lupercalista, mici farsfastacuri tinichigere, un urat chiuretaj, nu se stie proba, imagini de Bruja…nu se stie…a ramas de munca ambliopa cartilagii, si idolul cellalt urmarit juridic de barbati dansatori straini, in valuta, romanca agricola!…UFO Dune SF.Germania, chiar si eremina…a judecat gresit ca Herderul de copii!..bun Spânzul(fig)!..scoala, creuzetul si mica pepiniera mojarul cu pistil, al societatii satului romanesc motor transformator de caractere care au reconstruit Romania dupa Interbelic!..Salcâmul, pivot principal!…mancat cu miere bsaut cu Socul, in clatite de apa, preparat, mancat crud=Salcudeni…paralela 45!..

 4. Lina Ceausu
  30 iulie 2020 din 12:14

  =TABELA.

 5. Lina Ceausu
  30 iulie 2020 din 15:29

  Daca vorbim de nici un schepsis sau zgura aurie din urina bilirubinie,este o banda adeziva speciala in farmacii, este lipsa apei este apa dedurizata este deshidratare ori diabet zaharat ficat, deci ficatul, ori uretera infectie cu maro, rosu sange in urina,celulele rosii atacate cu cristale celulele albe.Miros specific, miroase glanda a organe arse, a cauciuc, munca profesionala, rinichiul forja atrage foloseste ecologizeaza zgura elimina, cca 55 ani.Normal.Revenim, la mamaliga din malai apa clocotita cu sare si malai,curatator de tub infestat cu gena belladona, SUMA biserica,si faina cu apa calda sare, zahar, praf de copt azima amestecata in tigaia turceasca cu ulei de floarea soarelui, pe ambele colturi rulata, pansament tub.

 6. Lina Ceausu
  30 iulie 2020 din 15:34

  Gunoiul zgurei din stomac carata de sange in rinichi cu ceai din MENTA plicuri magazine, 4 plicuri de la bun inceput in cratita in clocot închidem focul, punem,o farfurie, se bolceste cald bem, eliminam reziduri gen runos&screening, de durerea rezectiei carcinom sarcom, genetic razboi plantar se urca cheagul din gonade purulente cu febra bazica, prin artere cu melena ficat la cap=HEBREFRENIE barbati, obligatoriu trei ciorbe calde pe zi, si ceai termos cald cu helas.Din Parcare magazine hoteliere shopuri hoteliere.Femeile hemoragie spargere tesuturi lichefiere uscata puroi, spargere tesuturi,biplegie.

Poți comenta aici

Alte articole de la Fotbal