S-a tras la sorți „țintarul” pentru primul tur al Cupei României


• Flacăra Horezu va juca în deplasare, pe 15 iulie, contra câștigătoarei din județul Olt

Ieri, la sediul Federației Ro­mâne de Fotbal, s-au desfășurat tra­gerile la sorți pentru stabilirea jocu­rilor din primul tur al fazei națio­nale din cadrul Cupei României. Fla­căra Horezu, câștigătoarea tro­feu­lui la nivelul județului nostru, a avut norocul să dea peste o echipă de Liga a IV-a, anume reprezen­tan­ta județului Olt. Numele acestei formații s-a aflat abia aseară, după închiderea ediției noastre, când în județul vecin s-a disputat finala din­tre Avântul Oporelu și AS Milcov.

Vasile Ilinca, mulțumit și nu prea de rezultatul tragerii la sorți

După stabilirea țintarului prin tragerile la sorți organizate la sediul FRF, antrenorul grupării horezene, Vasile Ilinca, s-a declarat mulțumit de faptul că echipa sa a evitat o confruntare cu o formație din eșalonul al treilea valoric. Totuși, experimentatul tehnician a avut și o dezamăgire după tragerea la sorți: meciul din primul tur al Cupei României va avea loc în deplasare și iubitorii fotbalului din Horezu vor rata șansa de a vedea acasă un joc foarte interesant, cu miză importantă. „Am auzit că vom juca împotriva echipei care va câștiga cupa în județul Olt. Acolo văd că se joacă mult mai târziu finala decât în Vâlcea și din cauza asta încă nu știm numele adversarei. Îmi pare rău că jucăm în deplasare. Am avut și noroc că am evitat o întâlnire cu o echipă din Liga a III-a, însă îmi pare rău că nu vom juca pe terenul nostru meciul din primul tur al Cupei. Oamenii ar fi venit în număr mare să urmărească partida, știut fiind faptul că în zona Horezu sunt mulți iubitori ai fotbalului”, ne-a precizat antrenorul Vasile Ilinca.
Meciurile din primul tur al Cupei României se vor disputa pe 15 iulie, cu începere de la ora 17.30, într-un singur tur. Conform tragerilor la sorți, Flacăra Horezu va evolua pe terenul echipei care se va impune în finala județeană a Cupei României din județul Olt. Deținătoarea trofeului la nivel național este Steaua București.

Posting....