Romeo Rădulescu la PNL!


DCNews.ro a postat pe site-ul propriu, cu foarte puțin timp în urmă, o știrea care a făcut furori:„Romeo Rădulescu, primarul pedelist din Râmnicu Vâlcea, trece la PNL”
Știrea completă este aceasta:
Demisia lui Frunzăverde din PDL a declanșat un val de dezertări din rândul partidului de guvernământ, val care va cuprinde și alte organizații. Potrivit surselor De Ce News, la începutul săptămânii viitoare, Romeo Rădulescu, primarul din Râmnicu Vâlcea, urmează să-și anunțe demisia din PDL pentru a se înscrie la PNL și a candida pe listele USL la alegerile din 10 iunie. În aceste condiții, lista candidaților USL la Vâlcea va suporta modificări, deoarece pentru primărie era desemnat liberalul Emilian Frâncu.
Anunțata demisie a primarului din Vâlcea pune PDL într-o situație la fel de dificilă ca aceea din Caraș, deoarece Rădulescu era un candidat cu șanse reale din partea PDL pentru un nou mandat la Râmnicu Vâlcea. Acesta a câștigat fotoliul de edil cu 55,9 la sută în detrimentul social-democratului Remus Grigorescu, în aprilie, 2010, după arestarea fostului primar Mircia Gutău.
Romeo Rădulescu a deţinut funcţia de viceprimar al municipiului, în cel de-al doilea mandat al lui Mircia Gutău, iar după arestarea acestuia a preluat interimar postul de primar. Rădulescu, în vârstă de 40 de ani, este de profesie inginer.
Dezertarea lui Rădulescu din barca PDL îl pune într-o situație delicată și pe Gabriel Berca, ministrul de Interne, care recent, la Râmnicu Vâlcea declara că va fi un susţinător puternic al actualului primar al municipiului, Romeo Rădulescu. Ministrul Gabriel Berca s-e declarat mulţumit de eficienţa arătată în administraţie de actualul primar al Râmnicului: ,,Sunt impresionat de ceea ce face primarul în funcţie pentru acest oraş. Îmi aduc aminte că, acum vreo doi ani, treceam cu maşina prin Râmnicu Vâlcea şi era un şantier acest oraş. Am discutat de dimineaţă cu domnul primar şi mi-a prezentat câteva dintre proiectele domniei sale. Are tot sprijinul meu, pentru că avem nevoie de administraţie eficientă şi aici, la Vâlcea, se face administraţie eficientă.”
Contactat telefonic, Romeo Rădulescu ne-a declata:„Vine 1 aprilie!”