River Plaza Mall vă aşteaptă la Concursul Naţional de Automodele şi Navomodele


River Plaza Mall vă aşteaptă să luaţi parte la expoziţia şi la concursul inedit de automodele, ocazie pentru copiii talentaţi din întreaga ţară de a îşi demonstra talentul şi ingeniozitatea. Concursul Naţional de Automodele şi Navomodele se desfăşoară în perioada 30 august – 1 septembrie, iar deschiderea oficială a eveni­mentului va avea loc în dimineaţa zilei de 30 august la River Plaza Mall.

Activităţile speciale din ziua de 30 august vor începe la ora 10.00, în parcarea centrului comercial, cu un spectacol – concurs dezvoltat în parteneriat cu Palatul Copiilor Municipiului Râmnicu Vâlcea. La acest concurs vor participa echipaje cu experienţă din peste 20 de judeţe ale ţării, cât şi două echipaje din judeţul Vâlcea, unul de la Palatul Copiilor din municipiul Râmnicu-Vâlcea şi unul de la Şcoala „Waldorf” Râmnicu-Vâlcea.

Concurenţii se vor întrece pentru a-şi demonstra îndemânarea şi abilitatea de a conduce „puternicele” maşini de curse în miniatură. „Ne bucură faptul că putem oferi, cu ocazia acestei zile, momente de bucurie şi distracţie nu doar pentru participanţi, ci pentru toţi vizitatorii care aleg să petreacă acestă zi în River Plaza Mall. Acţiunile pregătite în colaborare cu partenerii noştri au fost special gândite pentru a bucura şi încânta toţi vizitatorii centrului comercial. Ne face plăcere să-i invităm pe toţi copiii să vină la River Plaza Mall să admire expoziţia de automodele împreună cu familia”, a declarat Marius Mateescu, manager River Plaza Mall.