„River Plaza Mall te conectează la shopping!”


Vizitatorii centrului comercial pot câştiga 5 vacanţe în Grecia, 10 Televizoare Samsung LED, 5 Telefoane mobile IPHONE 4S şi 500 cupoane de cumpărături în valoare de 40 de Ron

Începând cu data de 13 iulie şi până pe data de 3 august, în River Plaza Mall se va desfăşura Campania de Cumpărături de Vară, cu premii foarte atrăgătoare. Campania îi va răsplăti pe cei ce fac cumpărături în River Plaza Mall cu peste 500 de premii de excepţie, printre care se numără şi cele 5 premii mari, pentru cei mai norocoşi dintre vizitatori – 5 vacanţe de 4* în Grecia.

Pe parcursul întregii campanii, toţi cei care fac cumpărături în valoare de minim 70 de Ron în cadrul River Plaza Mall (400 Ron pentru magazinele Altex, Flanco si MaxBet) vor avea şansa să-şi încerce norocul la ruleta de la etajul 1 al centrului comercial.  Ca şi în cadrul campaniilor precedente, premiile puse în joc în acest an sunt substanţiale: 5 vacanţe în Grecia, 5 telefoane mobile Iphone 4S, 10 televizoare Samsung LED şi 500 cupoane de cumpărături în valoare de 40 de Ron. „I-am obişnuit deja pe vizitatorii noştri cu premii substanţiale pentru a le răsplăti fidelitatea, iar anul acesta nu vom face excepţie de la această regulă. Obiectivul nostru este acela de a le oferi vizitatorilor cea mai bună ofertă de cumpărături şi petrecere a timpului liber şi, pentru că este vară, puţină relaxare. River Plaza Mall îi invită pe toţi vizitatorii să se bucure de noua Campanie de Vară”, a declarat Alin Mesea, manager River Plaza Mall.

Mai multe detalii despre campanie vor fi oferite direct de personalul River Plaza Mall (Biroul de Informaţii situat la etajul 1 al River Plaza Mall), dar şi pe site-ul www.riverplaza.ro.