„Revoluţia zăpezii – Big-Extreme Party”, la Transalpina Ski Resort – Vidra Voineasa


Week-end-ul acesta, 18-19 ianuarie 2014, la Domeniul Schiabil TRANSALPINA SKI RESORT – Vidra Voineasa, va avea loc evenimentul „REVOLUȚIA ZĂPEZII – Big-Extreme Party “. Evenimentul este organizat de Transalpina Wild Carpathians în colaborare cu Discovering Transylvania prin proiectul intitulat „România, drumuri cu poveste ”.

Proiectul Discovering Transylvania își propune promovarea frumuseților României, a tradițiilor și a legendelor. Echipa Discovering Transylvania și invitații săi vor parcurge un traseu bine definit și documentat, în fiecare zi de traseu este însoțită de o poveste și personaje din zonele prin care vor trece. Modul de deplasare este cu mașini 4×4 și motociclete enduro. Cea mai mare parte din trasee este non asfalt, prin păduri, drumuri forestiere, dealuri și poteci de munte. Vor fi promovate sporturile extreme (snowboard, ski, offroad, enduro, parapantă etc.).

Fiecare loc vizitat va fi prezentat cu legenda lui, cu prezentul pe care îl trăiește personajul locului, cu sălbăticia stăpână pe tehnologie, cu potențialul turistic etc.

Pentru că Ski Resort Transalpina reprezintă un etalon pentru România, în ceea ce priveşte practicarea sporturilor de iarnă, atât prin calitatea pârtiilor, a zăpezii, a instalaţiilor moderne, cât mai ales prin frumuseţea naturală a peisajului, acest loc a fost ales special pentru finalul expediţiei.

Turiştii care vor alege să petreacă acest weekend la Ski Resort Transalpina vor beneficia de preţuri promoţionale la achiziţia Ski-Pass-ului: 60 le/zi  pentru adulţi, respectiv 30 lei/zi – pentru copii. Atmosfera va fi întreţinută cu sprijinul Big FM şi Astronaut Kru, cei care pregătesc un Extreme Party, condimentat cu diverse concursuri distractive şi premii surpriză la Apres Ski-ul situat la baza intermediară a pârtiei.

Pârtia de sub telegondolă este în perfectă stare de funcționare, acoperită de un strat consistent de zăpada artificială.