Rădulescu l-a felicitat pe noul ministru al Tineretului și Sportului


Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, liderul PSD și-a felicitat protejatul cu următoarele cuvinte: „Felicitări Bogdan Matei!
Mulțumesc deosebitei noastre echipe de parlamentari PSD de Vâlcea pentru modul cum ne reprezintă și pentru susținerea totală a proiectelor destinate vâlcenilor!
Consilierilor județeni PSD, primarilor PSD, tuturor colegilor din PSD Vâlcea le mulțumesc pentru echipa minunată pe care o avem!
Mulțumesc aliaților noștri de la nivelul județului!
Mulțumesc domnului Liviu Dragnea, Președintele PSD!
Mulțumesc tuturor colegilor din CExN!
Numirea colegului nostru Bogdan Matei în Guvernul României este un moment important în ceea ce eu aș numi … viața PSD Vâlcea!
Un ministru vâlcean în actualul guvern este o victorie a fiecăruia dintre cei menționați!
Să nu îl uităm nici pe George Mihăilescu cel care conduce RNP în această perioadă și pe care de asemenea îl felicit!
Am spus-o și o spun că sunt onorat să conduc această organizație și încrederea colegilor mei m-a responsabilizat și ambiționat să propun măsuri și strategii prin care să convingem vâlcenii că acționăm în logica binelui!
Spitale renovate, în curs de renovare, în proiectare; Unități de învățământ modernizate sau în curs de modernizare; Infrastructură reabilitată cu bani guvernamentali sau europeni, drumuri aflate în execuție sau în licitație; Proiecte noi la care se lucrează; Muzee pentru care s-au atras fonduri guvernamentale și europene și care vor intra în lucrări specifice; Investiții în infrastructură pentru turismul monahal și turismul general în Vâlcea – Județul Turismului Total!
Sprijin direct pentru mișcarea sportivă pe diverse domenii la nivel de județ; Sprijin pentru organizarea unor festivaluri culturale populare și muzicale; A renăscut în cadrul unui ONG Fanfara Județeană Vâlcea în care activează aproape integral cadre militare în rezervă; Fonduri atrase pentru remedierea efectelor unor calamități; Sprijin și colaborare alături de primăriile din județ pentru atragerea de bani guvernamentali și europeni; Fonduri guvernamentale și europene atrase pentru reabilitarea și modernizarea unor instituții de protecție socială;
Acestea sunt câteva repere dintr-un tablou în valoare de aproape 10.ooo miliarde de lei vechi, bani pe care am reușit să îi atragem în decursul a doi ani alături de echipa actuală de la Consiliul Județean Vâlcea! Continuăm să facem fapte bune pentru vâlceni!”