„Punem stop furtului de mâncare de la adăpostul de câini”


• afirmă, aprig, Mircia Gutău

Edilul Râmnicului spune că, până de curând, la adăpostul de câini de la Fețeni a fost un haos de nedescris. Conform decla­rațiilor oferite de primul ecologist al județului nostru, angajații de acolo își permiteau chiar să plece „cu câte un kilogram de bobițe de alea mici pentru câini”. Gutău a declarat că aceștia sustrăgeau mâncarea anima­lelor pentru a o vinde celor care cresc porci.

Metoda inedită găsită de Gutău pentru instituirea ordinii și disciplinei

În ultima conferință de presă desfășurată la sediul Primăriei Râmnicului, edilul a detaliat modul în care speră că va pune capăt întregului haos de la adăpostul de câini. Soluția mi­nune ar fi reprezentată de intro­ducerea camerelor de suprave­ghere!
„S-a finalizat procedura de achiziție pentru sistemul de supraveghere video în adăpostul de câini de la Fețeni. V-am spus, acolo a fost un haos total. Anga­jații luau mâncarea, bobițele acelea pentru câini și le vindeau celor care le dădeau la porci. Acum este ordine, se intră conform legii, cu program de vizitare de o oră pe zi. Vom avea camere de supraveghere și nimeni nu va mai pleca acasă cu un kilogram de bobițe”, a precizat Gutău.