PRU joacă tare! Florin Brăgău intră în lupta pentru Primăria Râmnicului


• liderul județean al Partidului România Unită spune că vrea să dea de pământ cu „lăcustele” galbene și roșii
Carismaticul și vulcanicul președinte al Partidului România Unită din Vâlcea își asumă o ingrată misiune! Florin Brăgău intră în „groapa cu lei” din care câștigătorul va ieși primar al Râmnicului. Deși lupta va fi una cât se poate de dificilă, printre candidații deja înscriși în luptă aflându-se Romeo Rădulescu (PSD), Grig Crăciunescu (PNL) și Mircia Gutău (probabil independent), Brăgău nu se teme de concurență. Așa cum s-a văzut în urmă cu numai câteva ore, cu prilejul unei ședințe desfășurată la Casa de Cultură a Sindicatelor, președintele PRU beneficiază de sprijinul unui întreg popor de vâlceni uniți, „Partidul lui Țepeș” având o organizare exemplară la Vâlcea! Iar tocmai în urma acestei ședințe, Florin Brăgău a primit girul colegilor săi pentru a candida la funcția de primar al Râmnicului.

Brăgău: „Nu mă tem de candidatul niciunui partid sau de independenți! Îi am alături pe adevărații vâlceni uniți, iar ei îmi dau forța necesară să mă lupt cu oricine”

Imediat după încheierea conferinței de astăzi, proaspătul candidat al Partidului România Unită pentru funcția de primar al Râmnicului a oferit o declarație în premieră pentru Curierul de Vâlcea. Să vedem ce a spus Florin Brăgău: „Voi candida pentru funcția de primar al Râmnicului. Am primit girul colegilor mei pentru a intra în această importantă competiție electorală. Nu mă tem de candidatul niciunui partid sau de independenți! Îi am alături pe adevărații vâlceni uniți, iar ei îmi dau forța necesară să mă lupt cu oricine. Trebuie să dăm de pământ cu lăcustele galbene și roșii care ne-au acaparat și să lăsăm ceva urmașilor noștri! Așa să îmi ajute Dumnezeu!”.
Și dacă tot vorbim despre candidatul PRU la funcția de primar al Râmnicului, vă oferim și un amănunt din culise. Pe 14 mai, cu trei săptămâni înaintea alegerilor locale, Florin Brăgău se va căsători cu aleasa inimii sale!