Proiect pentru SISTEM DE FOSE SEPTICE în Călimănești


În stațiunea Călimănești-Căciulata, mai multe dintre rețelele utilităților sunt învechite și este nevoie urgentă de reparații. În unele zone din oraș, este nevoie să se intervină la rețelele de apă și de canalizare. În plus, trebuie punctat faptul că, în curând, se va realiza și extinderea sistemelor de utilități. Acestea sunt motivele pentru care autoritățile publice locale au lucrat și au depus un proiect pentru remedierea problemelor, respectiv realizarea unui sistem de fose septice.

Tags: , , , ,

11 thoughts on “Proiect pentru SISTEM DE FOSE SEPTICE în Călimănești

 1. Ce sa facem domne, cu Demografia probe biologice SANEPID cu rommales, fiti cuminti tineti incaperile pazite, curate nu intrati cu dialoguri cu hortisti, fiti cu juramantul de credinta REPUBLICATII-OFITER STARE CIVILA stiu realitatiile nu SOCIALISTII ori COMUNISTII.Mie sa-mi spuna clar la SANMED in colmatarea dublu canal in doua trei casatorii istoric taxe JUSTITIE/PROXENET Licenta ce boli are la SANMED , paziti canalizarea de eventuale lucrari ilegale, dati in judecata la PRIMARIE.De sifilis levuroza tuberculoza SIDA neoplazie.Aveti nebuni in vecini, ii dati in judecata ,, declarati,, la SAPUNARI SJV Lehliu.Trebuie pazit cu credinta nu stiim natura faptelor in BRIGADA CHIMICA de REZERVISTII Dragnesti.Sterg orice urma chimica…va duceti patimiti pacienti in SIMERIA.Sa-i spuneti POPII, daca aveti vreo problema urata, in secret,, sa nu stie STANGA ce face Dreapta avem dusmani,sintem batrani,,.Contracte de CESIUNE TWIN PEAKS Sir GEORGE ION -Agricultura.STAPANIREA Franz Joseph, trebuie facuta politica in Domeniul de Vanatoare auziti ED de Lichenstein membru PLIN.Avem noroc cu mosierii in zona cititi PDF gratis online PROFETIILE avocatului BOGDAN BUCUR Oistorie anarhica a spatiului romanesc ori Devalmasia valaha[titlu].carte.Din oglinda Justitie.Boierii militari basarabeni.Romania nu donatori PEN haine pe mii de lire lunar este in adresa ROMSILVA 24 Ianuarie JIBLEA VECHE ori SFATUL POPULAR manual de comert facturi romanesti INVENTAR, semnat, votez.Nu PEN.Dukan zugravea panze albe cu sangele diabeticilor in Turnire Jocuri concursuri.

 2. Ce dracu, reînviem pe I.G Duca omorat pe Gara Peronului din Sinaia sau banii din conturi ai legionarilor sint ai statului nu carecumva sa se duca la Prostitutie, edict politienesc comunist,,.Ce dracu sintem in Ardealul de Sud Amlas la DRONA SOLDAT APOSTOL BOLOGA sa aprinda lumanari la DRACU sa ne rupa de furt calificat urmat de OMUCIDERE.Ca astia cu MATEMATICI PURE.Ce dracu?sint ai statului INSTITUTIONALIZATI Contabilitate Primara.?….s-au injectat la mafia culte basarabene la popi VANZATORI SEFI de PIATA cu SIDA si SIFILIS Acu A0, si Ah, se pot revindeca au INSTITUTUL de la BRAD de 100 de ani, fura blindat bani din BUGET au programat animale sa-i infecteze la artera mainii inclusiv monahiile.Din Carpati….hai pa…neurosifilis Crucea Rosie monahii fortate Mam, si Boi.Rapisera fecioarele cu tot furtul CADRULUI LEGISLATIV Eclesiarhul mafiot PASAREA ILFOV.Ha fa, lasa pia de tuberculos borat in acest EV 2000-450 CALCEDON =1500 EVUL MEDIU HUGHENOTII francezii luess pe vesminte Ann Boleyn arsa pe rug ca a batut cu fermecaturi rudarii BOLSEVICI pe NEDREPT.

 3. Prin acest caz de rudarie au pierdut FUNCTIILE dobandite erau chiflari nu depista politia originea sumelor intrate in CONT si datorii greco-catolice BULLYING APIA.Huligani bolsevici scoala.Au facut inchisoare trei zile in casa pe actele Turism Fisc sint nevinovati ca toti recidiveaza altele iar la,, racoare,, la Aiud s-a reinventat scoaterea coltilor cu Algocalmin de VISIN/BODNRK, in direct voit.Din SIBERIA senal GDANSK.Moldova Noua.

 4. Semnat SOCIALISTA.Agricultura siriana.Hoteliere.USR PLUS cred.Barna experimente genetice..30 mii euro 1-12, scoala.Canti cu gainile ATELIER ATP daca nu dai 1600-lei anumite ore din TRUNCHI cu chitante.

 5. La presimtiri suspecte de SIDA dosarele inchise pe ROL =PREJUDICII POLITE in VALUTA la IVANOVICI DIANA 10 mii lire sterline din EXCHANGE.Intentari parti vatamate MAGISTRATURA VALTER DORNEANU telefon ALCATEL alb.

 6. Va ,, izoleaza,, comunistii…n-au semnatura sat OLTENIA,nu primim in eforia terme doar cioclii popi germani si librarul strain semnatura doar atat.Ca la Rm.Valcea.
  PSD/PSD/PSD/PSD/PSD[Legionari].maro cu alb.

 7. Ca s-au facut in Domeniul de Vanatoare in lipsa CONTRAINFORMATII bucatarii negrii voieuristi trailere cu salam,in Genetica, cu 8 clase de inchisoare.La I.C .Frimu..asa ca de PISCALESCU….,,La Corbi,,…banui….sigur mie in mie…razi?..razi dracului la JILAVA.!….n-am CARTE la mana am luptat telegrafist pentru DEBUSARE deci in solo, pe viitor ca de obicei,cica unii despagubiti, restul, nu….2 metrii…cancer la ficat STRAMUTARE istorica clinica Auschwitz.

 8. Nu-ti convine idiosincrazia ,, oul filosofic dogmatic,, cumpara de sfGheorghe a doua zi de PASTE Faclie, i-o dai popii, plocon…de ce?…gen ceape CAP…ore de munca.Erbicidari soiuri de Stat mafiot genocid/BOR,,gologanasi de aur scoli catihetii,,.

 9. Prinsai TRENUL BOR …pa STATUL ROMAN!….avem piata in UCB…Trant.Este greu cu curentul canalului Dunare -Zimnicea-Marea Neagra, si închisul podului cu sarma de armata pentru furturi stradale civile=painea.

 10. Vlasca o sa devina ca jud Bihor judet de popi casele din Salcia ca pe timpul lui RADU JIR scriitor eminent vandute cele goale calugarilor Telecom modem inca 4 ani antena mica parabolica bisericeasca si Analog tv retail box office restul KIT USB lemn factura satelit PAY POINT..INDIILE OCCIDENTALE.Ce poti stii?dorim retragerea FANARIOTILOR BOIERI din zona dau drumul Speculei la RECIDIVISTII ca FLOYID penitenciare Armata Arges AG.Ne lasa fara,, scarbici,, rezervistii DOSARUL MARTA..INTERIOR GERMANI TURISM CNIVA CNIVAS CNIVA 10 OALE MARI DE PAMANT cu SERPI.Sint cu cesiune chirie.

 11. Cica scapa ucigasul belit Floyd cu niste bani tradator de neam si tara.Carambola Legea straina.

Poți comenta aici Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More Stories From Actualitate

About Corespondenți Curierul de Vâlcea,