Prinde un loc în Clubul de Excelență!


• invitația este valabilă până mâine și se adresează elevilor talentați care au început anul educațional 2016 – 2017
1 octombrie 2016 este ultima zi de înscrieri la cursurile gratuite oferite de Fundația „Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României”. Cei mai talentați copii, cu numeroase premii naționale, internaționale și cu rezultate școlare de excepție sunt așteptați să se înscrie la cursuri și ateliere susținute de profesori și traineri cu vastă experiență și certificări internaționale.

Când încep cursurile de excelență?

Copiii și tinerii cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani sunt invitați să opteze pentru următoarele cursuri: limbi străine (engleză și germană), National Geographic Learning Explorer, cursuri de matematică, de pictură, geografie, istoria artei, scriere și tehnici creative, artă fotografică. De asemenea, tinerii își pot dezvolta personalitatea și aptitudinile la cursurile de dezvoltare personală, consiliere vocațională, educație muzicală, îndemânare și creativitate. Participarea este condiționată de înscriere și de rezultatul testărilor de specialitate. Înscrierea este gratuită și se realizează prin completarea unui formular pe adresa: http://www.fundatiadanvoiculescu.ro/2016/09/cursuri-2016-2017/ Cursurile Clubului de Excelență vor debuta în data de 18.10.2016.
Începând cu anul 2007, în cadrul Clubului de Excelență al Fundației „Dan Voiculescu”, peste 5.000 de copii au beneficiat gratuit de cursuri și îndrumare de specialitate. Cursurile organizate în cadrul Clubului de Excelență au ca scop dezvoltarea abilităților copiilor și tinerilor în diverse domenii de activitate, astfel încât aceștia să-și atingă potențialul maxim.
De peste 25 de ani, Fundația „Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României” susține și promovează valorile autentice românești și performanța la cel mai înalt nivel. Susţinem excelenţa, antrenăm inteligenţa!
Mai multe informații despre cursurile Clubului de Excelenţă şi orarul acestora găsiți pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro

Notă importantă: materialul și imaginea publicate ne-au fost furnizate de către Biroul de presă al Fundației „Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României” (presa@fundatiadanvoiculescu.ro)