Primarul Voicescu șochează: „N-am mai primit nici un semn de la Buican de trei ani și acum ne dizolvă organizația?”


• edilul celei mai mari comunități rurale spune că nu este la curent cu pedeapsa de la centru dar nici surprins de atitudinea conducerii care nu a mai fost interesată de Fârtățești de aproape trei ani
După cum vă informam anterior, joi, 4 iulie 2019, în cadrul ședinței Biroului Politic Județean al PNL Vâlcea, s-a dezbătut și votat dizolvarea birourilor politice locale ale organizațiilor din cadrul PNL care au obținut la alegerile europarlamentare un scor electoral de sub 25%. Hotărârea care va afecta 15 organizații locale din cele 89 ale județului s-a bucurat de o largă susținere în rândul membrilor BPJ ai PNL Vâlcea, înregistrând doar o abținere, restul membrilor prezenți votând în favoarea acestei hotărâri.
Pe lista neagră a intrat și organizația liberală din Fârtățești, condusă de către edilul Nicolae Voicescu. Reacția acestui la aflarea veștii a fost următoarea: „E prima dată când aud de treaba asta… Nu prea știu ce să spun pentru că nu m-a informat sau anunțat nimeni de la partid despre această problemă dar este deja o cutumă, presupun. Sunt deja vreo câțiva ani de când nu mai existăm pentru conducerea județeană. Dacă am trăit fără ei atâția ani, cred că vom supraviețui și de acum înainte…”
Voicescu adaugă că decizia privitoare la următoarele alegeri va fi luată în ultima clipă: „Nu e nici o problemă pentru mine să rămân independent până cu o lună înainte de alegeri. Chiar nu mă grăbesc să iau vreo decizie acum, e timp destul până la primăvară…”