Premiera Teatrului „Ariel”: «Before Breakfast»


Vineri, 20 ianuarie, de la ora 18.30, la sala „Zăvoi” a Teatrului «Ariel» are loc un spectacol în premieră: «Before Breakfast». Conceput inițial de autorul ei Eugene O’Neill ca o dramă, spectacolul „Before Breakfast” al Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea este un pretext de dezbatere a problemelor cuplului într-o manieră grotesc-comică.
„Spectacolul propune publicului un salt peste bariera realului într-un ocean al emoțiilor exprimate direct, al senzațiilor reci și fierbinți ale sufletului pe care, de cele mai multe ori, nu le recunoaștem sau nu vrem să le recunoaștem. Actrița Iulia Verdeș este cea care conduce, în această piesă, ca un ghid misterios și transparent spectatorul spre dilema eternă: «De ce trăim în cuplu?!»”, a declarat regizorul artistic Constantin Florescu.
Atmosfera este creată vizual de către scenograful-arhitect Costin Fierăscu, în deplină armonie cu muzica realizată de Mihai Balabaș și Marina Pângulescu. Biletele se pot achiziționa de la sediul cinematografului Cinematografului „Geo Saizescu”, B-dul Tineretului nr. 2A, Râmnicu Vâlcea.