Polițiștii vâlceni sunt puși pe fapte mari: în doar două ore, au reținut 16 permise


Zilele trecute, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au acționat pentru depistarea șoferilor care încalcă regulile de circulație pe drumurile publice. Oamenii legii au pus accent pe depășirea limitei legale de viteză, în scopul reducerii numărului de accidente rutiere. Astfel, au fost aplicate 280 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 125.000 de lei, pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice. Dintre acestea, 130 au fost aplicate pentru viteză. De asemenea, au fost reținute 67 de permise de conducere și șase certificate de înmatriculare.
Duminică, 27 octombrie, în intervalul orar 15.00 – 17.00, polițiștii Serviciului Rutier au reținut 16 permise în vederea suspendării dreptului de conducere, pentru depășirea limitei legale de viteză pe drumurile publice și au aplicat amenzi contravenționale în valoare de peste 25.000 de lei.

Și un motociclist și-a găsit beleaua cu polițiștii vâlceni!

Printre contravenienți s-a numărat și un motociclist, căruia i-a fost reținut permisul de conducere pentru viteză, dar și certificatul de înmatriculare întrucât avea plăcuța de înmatriculare montată pe suport rabatabil. Motociclistul s-a ales și cu o amendă de 1.305 lei.
Polițiști vâlceni au mai anunțat că aceste controalele vizează respectarea regulilor de circulație rutieră, în scopul reducerii numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive. Zilele trecute, oamenii legii au folosit toate aparatele radar pe care le au în dotare!
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea