În Bălcești, polițiștii au confiscat 143 de pâini fără documente de proveniență


Duminica trecută, polițiștii orașului Bălcești, ai Secției de Poliție Rurală 11 Zătreni și cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vâlcea au desfășurat o amplă acțiune în sudul județului nostru. Activitățile au fost desfășurate pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală și contravențională.
Polițiștii au legitimat 158 de persoane și au verificat 127 de autoturisme. Pentru neregulile descoperite, oamenii legii au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale cu o valoare cumulată de peste 12.000 lei conducătorilor auto care nu au respectat normele rutiere. De asemenea, a fost oprit conducătorul unui autoturism care transporta mai multe alimente de panificație. În urma controlului efectuat, s-a stabilit că acesta nu deținea documente legale de proveniență și transport, fiind confiscate 143 de pâini, cu o valoare cumulată de peste 400 lei.

În Zătreni, amenzi de peste 21.000 de lei

Totodată, polițiștii de investigare a criminalității economice au aplicat două sancțiuni contravenționale cu o valoare de peste 21.000 lei. Acestea au venit ca urmare a neregulilor descoperite în urma controlului efectuat la doi operatori economici de pe raza comunei Zătreni.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea