Moș Crăciun a ajuns încărcat cu daruri la ABA Olt


Moș Crăciun a poposit anul acesta și la sediul ABA Olt, fiind întâmpinat cu bucurie de 30 de elevi de la Școala Gimnazială Nr. 5 și structura Goranu, școli partenere în care a fost derulată campania de informare și responsabilizare socială intitulată „Să păstrăm apele curate!”, demarată de Administraţia Naţională Apele Române. Directorul Administrației Bazinale de Apă Olt, Ștefan Prală (foto alăturat) și angajații instituției s-au mobilizat și l-au ajutat pe Moș Crăciun să pregătească frumoase cadouri pentru copiii invitați la eveniment. În jurul bradului împodobit, micuții l-au așteptat nerăbdători, dansând și cântând colinde.
În atmosfera de poveste, copiii l-au întâmpinat cu aplauze și îmbrățișări. Vizibil copleșiți de emoție, fiecare copil a ajuns pe genunchii Moșului încercând să-l impresioneze cu poezii și să își exprime bucuria pentru cadourile primite. La rândul său, Moș Crăciun i-a sfătuit să fie cuminți și ascultători.
După întâlnirea cu Moș Crăciun, micuții s-au distrat de minune, savurând prăjiturile și răcoritoarele pregătite special pentru ei. Atmosfera de petrecere a fost întreținută de un grup de colindători și de către salariații instituției, cu muzică și voie bună. „În spiritul Crăciunului, faptele bune sunt mereu binevenite, magia sărbătorilor apropie oamenii, îi face mai buni și mai iubitori. Speranța de bine și, mai ales, bucuria să fie în sufletele tuturor copiilor!”, au fost cuvintele directorul ABA Olt, Ștefan Prală.
• Mihaela COCA – Compartimentul de Comunicare al ABA OLT