Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

4 decembrie 2020

Poliţia, la datorie


Un tânăr şofer din Berbeşti, a intrat în doi stâlpi de iluminat
alcooltestÎn noaptea zilei de 6 spre 7 decembrie, G. Constantin (de 23 ani, din Berbeşti) a condus un autoturism marca Dacia pe Drumul Comunal 100, pe raza comunei Alunu, iar la o distanţă de de DJ, într-o curbă uşoară la stânga, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi a lovit doi stâlpi din beton CEZ.
În urma evenimentului a rezultat decesul pasagerului dreapta faţă, M. Ilie (de 20 ani, din Berbeşti), care a fost transportat la morga Spitalului Sineşti, în vederea efectuării necrop­siei şi rănirea conducătorului auto care a fost transportat orăşenesc Horezu, unde i s-a stabilit diagnosticul preliminar „politraumatism prin accident rutier, TCC acut deschis, plagă excoriată parietală stânga, suspect abdomen acut chirurgical”. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-a fost recoltată o probă biologică de sânge.

Fiul şi-a tăiat tatăl!
În ziua de 5 decembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de un cetăţean cu privire la faptul că a fost oprit de un bărbat care i-a relatat că a fost tăiat cu un cuţit. În baza sesizării, echipa operativă a stabilit faptul că A. Gheorghe prezintă la nivelul omoplatului drept o plaga tăiată şi a relatat că, în timp ce se afla în bucătărie împreună cu fiul A. Elvis, de 19 ani, a avut o discuţie în contradictoriu cu acesta, ce a degenerat în acte cu violenţă. Tânărul a lovit cu un cuţit de bucătărie cu lungimea lamei de pe tatăl său în zona omoplatului drept.
S-a luat legătura cu Serviciul Medical de Urgenţă, care s-a deplasat la faţa locului în vederea acordării de îngrijiri medicale. A. Gheorghe acesta a fost diagnosticat cu „plagă prin tăiere în lungime de aproximativ 1 cm”. De asemenea, în urma primelor investigaţii medicale s-a constatat ca lui A. Gheorghe nu i-a fost pusă în viaţa în pericol şi nu i-au fost atinse organe vitale. S-a întocmit proces-verbal cu aspectele constatate la faţa locului, cercetările urmând a fi continuate pentru infracţiunea prevăzută şi pedepsită de art.193 din Noul Cod Penal.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Politie