Pe Stadionul „Treapt”, Horezu vrea toate punctele cu Brașov


După începutul mai slab de retur, Flacăra Horezu a revenit la statutul de «sperietoare» pentru adversarele întâlnite în Seria C a Ligii a III-a de fotbal. Victoria de runda trecută, obținută în deplasare contra argeșenilor de la Atletic Bradu (meciul s-a disputat în comuna Colonești din județul Olt) i-a readus echipei horezene statutul de vicelider al seriei. Această revenire pe treapta a doua a podiumului a fost posibilă și după ce, fosta ocupantă a poziției secunde, Universitatea Craiova, a pierdut, pe teren propriu, în fața liderului Turris Turnu Măgurele.
Sâmbătă, 6 aprilie, cu începere de la ora 17.00, Flacăra va primi vizita unei formații care, asemenea grupării noastre, aspiră la un loc pe podium. Meciul se va disputa în cadrul etapei a XXI-a și se anunță a fi cel mai interesant din această rundă.
Chiar dacă a traversat o perioadă oarecum mai nefastă, ACS Municipal Brașov ocupă poziția a șasea, cu 33 de puncte acumulate. Formația de la poalele Tâmpei se află la paisprezece puncte în urma liderului Turris Turnu Măgurele, la opt puncte de viceliderul Flacăra Horezu, la cinci puncte de ocupanta poziției a treia, Universitatea Craiova, și la două puncte de echipa de pe locul patru Astra II Giurgiu. ACS Municipal Brașov se află pe poziția a șasea, însă la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile cinci și șapte, CSM Alexandria, respectiv ACSO Filiași.
În ceea ce le privește pe echipele care încadrează Flacăra Horezu pe locul al doilea pe podium, acestea vor avea de susținut meciuri relativ dificile în cadrul etapei a XXI-a. Liderul Turris Turnu Măgurele va primi vizita «satelitului» FC Voluntari, în timp ce Universitatea Craiova va evolua contra teleormănenilor de la CSM Alexandria.

Programul etapei a XXI-a

Flacăra Horezu – ACS Municipal Brașov
CSM Alexandria – FC U. Craiova
Turris Turnu Măgurele – FC Voluntari II
Astra II Giurgiu – Atletic Bradu
Unirea Bascov – Flacăra Moreni
Sporting Roșiori – FC Pucioasa
CS U. Craiova II – AFC Hermannstadt
ACSO Filiași – Viitorul Domnești