Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 aprilie 2021

Pe 22 ianuarie, cu 26 de ani în urmă, A apărut „Curierul de Vâlcea” cu nr. 1, primul cotidian privat și independent din România postcomunistă


Încă de la prima sa ediție, care a apărut în toate chioșcurile de difuzare a presei din cuprinsul județului în dimineața zilei de 22 ianuarie 1990, „CURIERUL DE VÂLCEA” s-a pus în slujba cetă­țenilor, acordând întotdeauna prioritate numai adevărului, ghidându-se după principiul doctrinei morale că „ORICE ADEVĂR MERITĂ CITIT”.
În peste un sfert de secol, „Curierul de Vâlcea”, prin verti­ca­litate, slujind adevărul și numai adevărul, a obținut recu­noaștere și notorietate publică. În atâția ani care au trecut de la apariția sa, ziarul s-a impus doar prin adevăr, prin idei, teme și soluții care, socotindu-se potrivite, au fost însușite și pre­lu­ate, uitându-se de cele mai multe ori de autorii lor, cu timpul devenind „folclor”.
De-a lungul celor 26 de ani, jurnaliștii de la „Curierul de Vâlcea” și-au făcut datoria față de miile de cititori, înscriindu-și propria amprentă în peisajul jurnalistic actual și, în egală măsură, în destinul locului.

La mulți ani Vâlcea, la mulți ani dragii noștri cititori, la mulți ani „Curierul de Vâlcea”!

REDACȚIA

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Eveniment