Pe 22 ianuarie, cu 26 de ani în urmă, A apărut „Curierul de Vâlcea” cu nr. 1, primul cotidian privat și independent din România postcomunistă


Încă de la prima sa ediție, care a apărut în toate chioșcurile de difuzare a presei din cuprinsul județului în dimineața zilei de 22 ianuarie 1990, „CURIERUL DE VÂLCEA” s-a pus în slujba cetă­țenilor, acordând întotdeauna prioritate numai adevărului, ghidându-se după principiul doctrinei morale că „ORICE ADEVĂR MERITĂ CITIT”.
În peste un sfert de secol, „Curierul de Vâlcea”, prin verti­ca­litate, slujind adevărul și numai adevărul, a obținut recu­noaștere și notorietate publică. În atâția ani care au trecut de la apariția sa, ziarul s-a impus doar prin adevăr, prin idei, teme și soluții care, socotindu-se potrivite, au fost însușite și pre­lu­ate, uitându-se de cele mai multe ori de autorii lor, cu timpul devenind „folclor”.
De-a lungul celor 26 de ani, jurnaliștii de la „Curierul de Vâlcea” și-au făcut datoria față de miile de cititori, înscriindu-și propria amprentă în peisajul jurnalistic actual și, în egală măsură, în destinul locului.

La mulți ani Vâlcea, la mulți ani dragii noștri cititori, la mulți ani „Curierul de Vâlcea”!

REDACȚIA