O NOUĂ ACȚIUNE «BLITZ» a polițiștilor. 18 șoferi au rămas fără permise


Polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea și cei ai Formațiunilor Rutiere au organizat și desfășurat, sâmbătă, 21 mai 2022, acțiuni tip «blitz» pentru prevenirea si combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere pe DN 7, DN 64, DN 67, precum și mai multe drumuri județene și comunale din raza lor de competență.
În urma activităţilor desfăşurate, polițiștii au controlat 190 de autoturisme și au legitimat 215 persoane, fiind aplicate 120 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor legale.
„Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au reținut 18 permise de conducere, 13 fiind pentru conducerea pe drumurile publice cu viteza peste limita legală admisă, două pentru depășire neregulamentară, unul pentru consumul de băuturi alcoolice la volan și două pentru neacordare prioritate”, au anunțat polițiștii vâlceni.

La Milcoiu, un vitezoman a căzut în «capcana» polițiștilor

În cadrul acțiunilor desfășurate în data de 21 mai 2022, pe raza comunei Milcoiu, polițiștii au depistat un bărbat care circula cu viteză peste limita legală admisă, în localitate. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, totodată fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru 90 zile.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea