Noi locuri de muncă pentru vâlceni


Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza, în ultima decadă a lunii ianuarie 2013, bursa locurilor de muncă sezoniere în sectorul agricol, cules de mazăre pentru Danemarca. Firma oferă circa 100 de locuri de munca pentru lucrători în agricultură, plasate în Portugalia și Danemarca. Perioadele de lucru sunt 1 martie 2013 – 1 iunie 2013 în Portugalia și 1 iunie 2012 – 1 septembrie 2012 în Danemarca (pentru cei mai buni lucrători). Se va lucra într-o comunitate internațională, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare. Culegătorii pot fi șoferi de autobuz, tractoriști, tâmplari, zidari, supervizori, etc.

În Portugalia, cazarea va fi asigurată în apartamente (cu bucătărie, toaletă, duş) iar în Danemarca, cazarea se va face în corturi aduse de lucrători sau în spaţii închise (dormitoare), cu acces la: bucătărie, duş, mașini de spălat, TV. Taxele de cazare în Portugalia sunt de 4 – 5 euro/zi, în Danemarca ajungând la 5 – 6 euro/zi, transportul dus – întors rămânând în responsabilitatea lucrătorului. Cerințele necesare impuse de angajator sunt: vârsta minimă de 18 ani, cunoștințe de limbă engleză nivel mediu, rezistența la efort în condiții de muncă fizică grea, indiferent de climă, experiența în muncă agricolă constituie un avantaj iar lucrătorii trebuie să fie motivați și flexibili în privința programului de lucru. Cv-urile model EUROPASS în limba engleză, cu poză inclusă se trimit pe adresa de email work@greenpeas.dk iar informații suplimentare despre cazare și transport se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk .Înştiinţarea persoanelor selectate de către angajatorul danez pentru a participa la Bursă se va face de către consilierul EURES din cadrul AJOFM, din judeţul de domiciliu al candidatului (în înştiinţare se vor prezenta detalii cu privire la locaţia si programul selecţiei, precum și actele ce trebuie aduse de candidat în ziua interviului).

Informații suplimentare se pot obține pe site-ul www.eures.anofm.ro sau la AJOFM Vâlcea, str. Dacia, Etaj III, Compartiment EURES, Camera 1, Tel. 0350/419.715. Oferta este valabilă până la data de 08.01.2013. Preselecția persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de către angajator.

Posting....