Municipalii s-au reunit ieri


• reîntâlnirea fotbaliştilor pregătiţi de Alexandru Pelici a avut loc la stadionul din Parcul Zăvoi

După o vacanţă de iarnă nu tocmai generoasă ca timp, jucătorii de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea şi-au pregătit ghetele pentru primele antrenamente din 2015. Începând de ieri, aceştia au revenit la antrenamente sub comanda antrenorului Alexandru Pelici. Fără a impresiona prin numărul celor prezenţi la prima şedinţă de pregătire, municipalii şi-au reluat ieri, în linişte, la propria bază, şedinţele de pregătire. Înaintea acestui moment, programat la ora 15.00, conducerea clubului sprijinit financiar de Primăria Râmnicului şi omul de afaceri Dan Niţu a organizat o conferinţă de presă. Oficialii grupării de la poalele Capelei au vorbit despre programul de pregătire din pauza de iarnă, dar şi despre obiectivele pentru prima parte a anului 2015.
Astfel, dacă despre atacarea promovării în Liga I nici nu mai poate fi vorba, echipa noastră suferind şi aşa din punct de vedere financiar, gândurile conducătorilor din Zăvoi se îndreaptă acum spre calificarea în play-off-ul Seriei Vest. Deşi nici acest obiectiv, să îl numim de avarie, nu este tocmai uşor de îndeplinit, echipa noastră rămâne în calculele pentru clasarea pe unul dintre primele şase locuri. Cu cinci meciuri rămase de disputat până la finalul sezonului regulat, CS Municipal se află pe locul şapte în Seria Vest şi are de recuperat câteva puncte pentru a depăşi pe FC Olt Slatina, formaţia care ocupă în prezent ultimul loc ce asigură prezenţa în play-off. Ar mai fi de amintit şi faptul că primul meci oficial al vâlcenilor va avea loc la finalul lunii februarie.

Programul etapei
a XVII-a
(prima din 2015)

Sâmbătă, 28 februarie
CSM Rm. Vâlcea – Olimpia S. Mare
Metalul Reşiţa – FC Bihor Oradea
CS Mioveni – FC Olt Slatina
Şoimii Pâncota – Unirea Târlungeni
Fortuna P. Câmpina – FC Caransebeş
ACS Poli Timişoara va sta
Clasamentul Seriei Vest la finalul anului 2014: ACS Poli Timişoara 33p, Fortuna Poiana Câmpina 26p, Metalul Reşiţa 26p, CS Mioveni 24p, Unirea Târlungeni 22p, FC Olt Slatina 19p, CSM Râmnicu Vâlcea 17p, Olimpia Satu Mare 17p, Şoimii Pâncota 12p, FC Bihor Oradea 11p şi FC Caransebeş 7p.
*primele şase poziţii asigură calificarea în play-off
NOTĂ: în numărul de mâine al publicaţiei noastre vom reveni cu mai multe informaţii, declaraţii, dar şi imagini de la reunirea lotului echipei CS Municipal.