Mixmusic încheie vara evenimentelor în Râmnic


Ieri, în Sala de Consiliu a Primăriei Râmnicului, a avut loc conferinţa de presă organizată cu ocazia începerii, în municipiu, a turneului muzical Mixmusic, care are loc în acest week-end şi se desfăşoară sub sloganul „Week-endul acesta distracţia e la tine în oraş”. Vor participa: Proconsul, Andreea Bălan şi Petrişor, Jean de la Vâlcea, Cătălin Măruţă, DJ Jungle; Sânzienele; Uni-K, Elisabeta Turcu şi Ştefania Rareş.

Notăm o parte din discursul lui Victor Mihalache, directorul de imagine al acestui eveniment: „Acest eveniment, de fapt, această suită de evenimente, pentru că suntem plecaţi în ţară din week-end-ul care a cuprins 1 mai şi vom încheia pe data de 8 ianuarie, spunem noi că este cel mai lung şi cel mai consistent turneu din câte au existat până acum în România, pentru că el cuprinde 33 de locaţii, de oraşe mari şi medii din România, asta înseamnă 100 de zile de spectacol. La Râmnicul Vâlcea, va fi week-end-ul cu numărul 16, pe care noi îl petrecem alături de spectatorii din ţară. În cele 15 week-end-uri străbătute prin ţară am parcurs peste 5.000 de km până în acest moment. Totul va fi în orăşelul nostru, pentru că este practic un orăşel al distracţiei, un orăşel mobil, de ce spun asta pentru că el cuprinde de la terase cu specific românesc (am vrut să vină oameni de toate vârstele, de toate preocupările, de toate categoriile sociale, să stea să socializeze, să povestească, să asculte muzică de calitate), magazine de artizanat, magazine de jucării, fastfood, kurtus, popcorn, chipsuri, magazin mixt, parc de distracţii pentru cei mari şi cei mici, cinema mobil 7D, topogane gonflabile, scenă, sunet, lumini, efecte speciale, artificii. Vor avea loc jocuri şi concursuri cu premii, animaţie şi mascote. Până acum acest orăşel a funcţionat vreme de 510 ore, el se deschide de regulă la 10 dimineaţa şi se închide în jurul orei 23.00, atunci când se restrânge activitatea ca să nu deranjăm pe cei din împrejurimi.”

De asemenea, redăm şi discursul lui Romeo Rădulescu, primarul Râmnicului: „Discutam de foarte mult timp de crearea unui eveniment pe fiecare lună. În luna august avem două evenimente. Am avut săptămâna trecută lansarea Salonului Naţional de Artă, unde am avut invitaţi de marcă. Săptămâna aceasta avem concerte. Mixmusic este un concert naţional de promovare a unor formaţii locale, respectiv din România, şi mă bucur că am reuşit să atragem acest concert şi în Rm. Vâlcea.”