Dacă nu ei, atunci cine? Dacă nu acum, atunci când? Militarii vâlceni au donat sânge pentru lupta cu COVID-19


În contextul efortului național de prevenire și limitare a virusului COVID-19, geniștii vâlceni au participat vineri, 3 aprilie 2020, la campania de donare de sânge „Salvează o viață!”.
„Centrul de Transfuzie Sanguină Râmnicu Vâlcea are mare nevoie de donatori de sânge în acest moment, iar militarii Centrului de Perfecționare Geniu și EOD «Panait Donici» au venit în sprijinul celor cărora sângele nostru le este vital. Militarii vâlceni vor continua să sprijine populația cu toate resursele, inclusiv prin acțiuni de donare de sânge. Donarea de sânge este un lucru benefic și umanitar pe care cu toții ar trebui să îl facem, așa că militarii Centrului de Perfecționare Geniu și EOD «Panait Donici» îi invită pe vâlceni să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină Râmnicu Vâlcea și să salveze o viață”, ne-a explicat lt. Radu Petroșel.

Nu uitați să vă faceți programare (prin telefon) înainte de a merge să donați sânge

Vă comunicăm faptul că, pentru a face o donare de sânge, trebuie să sunați în prealabil pentru o programare la Centrul de Transfuzie Sanguină Râmnicu Vâlcea la următorul număr de telefon: 0350.420.504 în intervalul orar 07.00-15.00 (luni – vineri).