Miercuri, în Cupa României: Un gol senzațional a făcut diferența între Minerul Costești și Flacăra Horezu


Câteva sute de spectatori au luat parte miercuri, de la orele 17.30, la meciul dintre Minerul Costești și Flacăra Horezu contând pentru turul al doilea al Cupei României. Și nici unul nu a regretat alegerea de a-și petrece două ore în Zăvoi pentru că partida a avut cinci goluri, o eliminare și numeroase ocazii spectaculoase.
Prima jumătate a fost «arestată» complet de mineri care, după 45 de minute de dominare evidentă, au intrat la pauză cu 2-0 pe tabelă spre consternarea edilului Nicolae Sărdărescu. Edilul din Horezu și-a băgat oamenii în ședință, iar a doua repriză nu a semănat cu «sora» ei. După golurile lui Ciocotoiu și Pușcatu, minerii s-au baricadat în treimea proprie mizând pe o contră care să decidă meciul. N-a fost să fie pentru că Georgescu și Popa au readus egalitatea și pe tabelă, dar și în pieptul greu încercatului primar de la Horezu.
Soarta meciului a fost decisă târziu, dar reușita excepțională din lovitură liberă a lui Cristi Munteanu parcă nu i-a supărat atât de mult pe costeșteni, uluiți și ei de traiectoria incredibilă a balonului plasat chirurgical la vinclu. Tensiunea încleștării a adus și un cartonaș roșu pentru căpitanul minerilor, Ionuț Vladu.