Mesajul deputatului CRISTIAN BUICAN după alegerile parlamentare


Stimați concetățeni,
A trecut ziua alegerilor parlamentare. A fost nu doar ziua în care partidele au aflat locul pe care îl ocupă în preferințele electoratului, ci și o importantă sărbătoare creștină, Sfântul Nicolae. Ne-am abținut de la a transmite urări de bine și sănătate celor care poartă acest nume pentru a nu încălca legislația electorală. Astăzi, însă, când alegerile s-au încheiat, iar rezultatele lor sunt cunoscute, suntem liberi să vă adresăm urările noastre de sănătate, prosperitate și fericiere, nu numai celor care au patron pe sfântul Nicolae, ci și fiecăruia dintre concetățenii noștri.
În numele meu personal și al organizației PNL Vâlcea îmi exprim aprecierea pentru toți vâlcenii care au participat la alegeri, consolidând astfel democrația și transmit mulțumiri acelora care ne-au arătat încrederea acordându-ne voturi. Doresc să asigur pe toți cetățenii județului că știm care sunt problemele ce trebuie rezolvate, că avem competența de a oferi soluții și că ne vom respecta angajamentele. Așa cum am mai spus, prima noastră datorie este față de dumnevoastră și o vom trata cu toată seriozitatea.
Este un prilej de mulțumire pentru organizația pe care o conduc, faptul că vâlcenii au recunoscut efortul nostru din campanie și ne-au acordat un procentaj de voturi mai mare decât la anterioarele alegeri parlamentare și decât media realizată de partid la nivel național. Acest progres, realizat într-un fief recunoscut al stângii este o confirmare atât a capacității administrative a Partidului Național Liberal, cât și a efortului organizatoric și de comunicare al activului PNL Vâlcea.
Vă mulțumesc încă o dată și vă urez sărbători fericite alături de cei dragi întru cinstirea tradiților creștine românești!
• Profesor Cristian Buican, președinte PNL Vâlcea