Maternitatea, dotată cu masă ginecologică și pompe de sâni


• totul în baza campaniei „Normalitate la Maternitate”
În această dimineață, a trecut pragul redacției cotidianului nostru președintele Asociației „Prietenii Spitalului Vâlcean”, Loredana Popescu, dezvăluindu-ne planurile pentru acest an în ajutorarea sistemului sanitar din județ. Campania „Normalitate în Maternitate” a demarat la 1 martie și deja a dat rezultate.
„Începem o frumoasă lună de primăvară, o lună a femeii, a celei care dă viață. Și cum puteam mai bine sărbătorii femeia? Asociația Prietenii spitalului vâlcean a inițiat începând cu 1 martie Campania Normalitate la maternitate, proiect menit să îmbunătățească condițiile din această unitate spitalicească. Am oferit Maternității vâlcene o masă ginecologică nouă și modernă, altele două fiind deja comandate, dar nefiind pe stoc nu au putut fi livrate, urmând ca livrarea să aibă loc tot în cursul acestei luni. De asemenea, am oferit și două pompe de sân modern, pentru ca femeile care au născut și se confruntă cu probleme, să aibă un sprijin în plus. De asemenea, am amplasat mici urne pentru colectare de fonduri, fonduri care vor fi folosite tot pentru îmbunătățirea condițiilor de la maternitate. Mulțumim partenerilor noștri care au acceptat găzduirea acestor urne și sunt câteva firme care s-au arătat de la început receptive. Mulțumim și societății care ne-a ajutat în realizarea urnelor. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit și sperăm să fim sprijiniți în continuare de cât mai multe persoane, având în vedere faptul că fiecare dintre noi este un potențial beneficiar al serviciilor medicale oferite de Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, și fiecare dintre noi ne dorim condiții cât mai bune de spitalizare”, a declarat, pentru ziarul nostru, șefa Asociației „Prietenii Spitalului Vâlcean”, Loredana Popescu.
Menționăm că era nevoie și de mese ginecologice, dar și de pompe de sâni, Maternitatea având una singură pentru care așteptau cu orele mămicile.
Președinte al Asociației „Prietenii Spitalului vâlcean”, Loredana Popescu este, totodată, membru din 2007 al Fundației „Renașterea”, patronată de către Mihaela Geoană, cu care există proiecte în derulare. Campania „Normalitate la Maternitate” se va încheia pe 30 august. Vom reveni cu noi proiecte, noi campanii în derulare ale Asociației, în următoarele ediții ale cotidianului.