Maratonul de lectură al lunii martie


1 – 31 martie 2018
Ce presupune maratonul lunii martie ?
Presupune participarea la întrecerea de a citi cât de mult posibil între 1 și 31 martie În această lună sunt permise doar piese de teatru, alese din punctul de vedere al cititorului.
Cum mă înscriu ?
Înscrierea la maratonul lunii martie se face doar în datele de 1, 2 și 3 martie.
Ce informații notez în mail-ul de înscriere ?
Numele, prenumele, vârsta (obligatoriu peste 16 ani), localitatea de domiciliu.
Cum anunț cât am citit ?
Puteți raporta, doar pe 29, 30 și 31.03 completând tabelul-tip de pe site-ul http://apfar.org.ro/…/clubul…/maratoanele-de-lectura-online/ sau scriind mail cu numele, prenumele, localitatea de domiciliu, titlurile și autorii cărților, numărul de pagini parcurs din fiecare carte ȘI
1. minim o idee despre ce vi s-a părut interesant sau neinteresant în paginile parcurse. Nu acceptăm recenzii sau povestiri a întregii lecturi. Ci minim o idee din carte care să fie tratată critic, analitic, din punctul de vedere al cititorului.
2. cum v-ați simțit pe măsură ce ați parcurs lectura.
Maratoanele de lectură își propun astfel o lectură lentă, cu un ritm susținut timp de o lună.
Înscrierea, întrebările suplimentare, propunerile și raportarea lecturilor se fac la adresa de mail adinaduta.acn@gmail.com.
În prima săptămână a lunii aprilie, vor fi anunțați cei trei câștigători ai maratonului de lectură al lunii februarie. Câștigătorii vor fi premiați cu cărți la alegere (în valoare de 50, 40, respectiv 30 Ron).

Posting....