Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 aprilie 2021

„Liberalii au spus Nu! Ordonanței migrației și acum stau cu brațele deschise”


• este de părere primarul orașului Brezoi, Robert Schell, culmea, tot liberal

Liberalul Schell nu este tocmai mulțumit de primarii ce-au decis să vină, în număr foarte mare, de la alte partide, în special de la PSD  la PNL, iar dezamăgirea vine mai mult din modalitatea cum s-a făcut trecerea.
„Este adevărat; mulți edili și-au îndreptat atenția către PNL, iar majoritatea din rândul social-democraților. Nu sunt de acord cu această mișcare de la un partid la altul. Nu prin metoda aceasta. Noi, liberalii, am fost contra Ordonanței PSD a migrației politice și acum îi primim cu brațele deschise. Cred că mulți dintre cei care au trecut la PNL se vor duce înapoi cu prima ocazie”, a declarat, pentru ziarul nostru, primarul brezoian, Robert Schell.

„Probleme sunt în interiorul PSD-ului”

ion nicolae caineni primar

La rândul său, edilul liberal din Câineni, Ion Nicolae, se arată uimit de migrația politică din ultimele săptămâni și declară, pe scurt, pentru cotidianul nostru: „Nu vreau să-mi dau prea mult cu părerea. Cred, totuși, că edilii s-au îndreptat către PNL din cauza unor probleme din interiorul PSD-ului. Cred că acesta-i principalul motiv. Mi se pare ciudat ca primari cu state vechi, cu 4-5 mandate, să facă acest mare pas”.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate