Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

28 septembrie 2020

Legea Defăimării, la momentul adevărului


Astăzi, în plen, deputații urmează să decidă în privința conținutului final al deja foarte controversatei Legi a Defăimării. Cu foarte multe opinii atât pro, cât și contra, deputații au o sarcină ingrată, putând specula ipoteza că, indiferent de textul final ales, tot vor exista destui nemulțumiți. Referitor la acest aspect, copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că liberalii vor vota împotriva Legii Defăimării, indiferent care vor fi amendamentele pe care le va aduce Liviu Dragnea. Prima liberală a țării a precizat că este nevoie de o nouă iniţiativă, una care să fie cu adevărat favorabilă toleranţei între oameni.

Deputatul Costi Rădulescu încă se mai gândește cum va vota

Recent, în cadrul unei conferințe de presă, întrebat despre această lege, deputatul Constantin Rădulescu a precizat că încă se mai gândește cum va vota în privința controversatului text. Alesul râmnicenilor din partea de sud a municipiului a fost însă de părere că, oricare ar fi forma finală a legii, aceasta nu trebuie să ducă la antagonizarea românilor, ci doar să permită tragerea la răspundere a celor care se fac vinovați pentru calomnie.
Ar mai fi de amintit faptul că, prin proiectul său, Legea Defăimării prevede sancțiuni financiare de până la 100.000 de lei pentru cei care se fac vinovați de calomnie, discriminare sau atac la persoană.

Etichete: , , , , ,

Alte articole de la Politică și Administrație