La primele ore ale dimineții de sâmbătă, INCENDIU în Păușești Otăsău


Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” Vâlcea au fost solicitați, sâmbătă dimineața (5 martie 2022), în jurul orei 08.38, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință. Focul a izbucnit în satul Vlăduceni din comuna Păușești Otăsău.
„Pentru stingerea incendiului, la fața locului a fost trimisă o autospecială de stingere cu apa și spuma (ASAS) și un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale eventualelor victime. Până la stingerea incendiului, a fost afectată o locuință construită din cărămidă cu învelitoare din tablă, în proporție de aproximativ de 70% și o anexă. Pe parcursul intervenției au fost evacuate două butelii GPL. Proprietara a suferit atac de panică, ea fiind transportată la spital”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea.
De asemenea, pompierii au mai comunicat și că, după aproximativ o oră de la sosirea la locul intervenției, incendiul a fost stins. Cauza producerii incendiului urmează să se stabilească în perioada următoare.
Sursă foto: Arhivă
• Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea