La mulți ani, contabili!


Sub egida „Drumuri prin memoria profesiei contabile”, vineri, 21 sep­tem­brie 2012, la sediul DGFP Vâlcea, în sala de conferințe, s-au desfăşurat manifestările cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a Contabilului Român, aflată la  a opta ediție și Topul local al celor mai bune societăți membre C.E.C.C.A.R- ediția a doua.  Peste 100 de experți contabili, contabili autorizați, membrii de onoare ai filialei, reprezentați ai marilor societăți comerciale din județul nostru, dar și invitați de seamă ai puterii și instituțiilor locale de stat, au răspuns prezent la această emoționantă manifestare, care a fost dedicată celui care a contribuit la reînființarea CECCAR, cel care și-a dedicat viața, de numele său fiind legată întreaga istorie din ultimele două decenii a celei mai largi organizaţii profesionale din ţara noastră, prof.univ.dr. Marin Toma.

Evenimentul a fost deschis de Nicolae Toșu – președintele filialei care a trecut în revista Programul manifestării, s-a ținut un moment de reculegere în memoria celui care a fost Președintele CECCAR.

Luările de cuvânt, atât ale conducerii filialei CECCAR Vâlcea cât și ale celor prezenți, dar și Mesajul Consiliului Superior al CECCAR, citit de Vasile Cocoş, membru titular în Consiliul Superior, pe lângă faptul că au umplut sala de emoție, au demonstrat faptul că membrii acestui organism sunt profesio­niști adevărați, care servesc interesul public, onorați că fac parte din acest organism.

Partea a doua  a manifestării – Topul local al celor mai bune societăți – a început prin prezentarea directorului executiv al CECCAR Vâlcea, Valentina Crînguș, punctându-se faptul că și acest eveniment a fost tot o inițiativă a Președintelui Marin Toma.

Așadar,  premiul special al anului 2012, ca și în anul 2011, a fost adjudecat de CECAF CONSULTING. Anul acesta s-au înmânat 16 Diplome de merit in memoriam prof.univ.dr. Marin Toma, pentru cei care s-au remarcat prin devotament și profesionalism la nivelul filialei. Un alt moment important a fost acela când s-au primit Diplome de excelență, de data asta pentru conducerea superioară a CECCAR și conducerea filialei Vâlcea, din partea Instituției Prefectului Vâlcea. O manifestare care a adunat laolaltă elita profesiei contabile din județ, într-o zi cu adevărat de sărbătoare.