La Filarmonica „Ion Dumitrescu”, „Symphony for life” – spectacolul unui proiect inedit


Proiectul „Symphony for Life” își propune creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța educației muzicale în viața comunității prin organizarea de concerte-spectacol, un concept nou și atractiv ce combină elemente ale muzicii moderne (stilul pop) cu frumusețea muzicii clasice, ce creează o ambianță muzicală accesibilă, într-un format care să reprezinte o alternativă la muzica comercială difuzată la radio, TV sau în mediul online. Prin atragerea unui public divers ca vârstă și categorii socio-profesionale, proiectul va încerca să stimuleze vânzarea de bilete, astfel încât să se încurajeze și atragerea de fonduri pentru instituțiile culturale principale din România.
Proiectul (format din patru concerte-spectacol) va implica atât reprezentanți ai unor instituții culturale de renume din România, ca de exemplu: Filarmonica de Stat – Arad, Filarmonica Oltenia, Orchestra Simfonică Muntenia – Târgoviște, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, precum și artiști români implicați deja în proiecte culturale cu impact în domeniul educațional și cultural: Doru Todoruț, Ciprian Rogojan, Irina Baianț și alții.
În Râmnicu Vâlcea, spectacolul se va desfășura la Filarmonica „Ion Dumitrescu”, în Sala Lahovari, luni, 23 septembrie, cu începere de la ora 19.00. Mai multe informații pe http://filarmonica-valcea.ro/, informații și rezervări la numerele de telefon: 0350.803.036 / 0350.800.949. Prețul unui bilet este de 40 de lei.