Joi, de la ora 18.00 Vâlcea vrea să răpună Zalăul lui Tadici


• cu o victorie, echipa noastră s-ar menține pe primul loc în clasament
SCM Râmnicu Vâlcea și HC Zalău se întâlnesc într-unul dintre cele mai interesante meciuri din runda a patra a Ligii Florilor de handbal feminin. Partida este programată joi, 20 septembrie, cu începere de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea. Înaintea acestei partide, echipa vâlceană ocupă prima poziție în clasamentul întrecerii, cu nouă puncte, maximul posibil după cele trei runde care s-au scurs deja din noua ediție a campionatului feminin. De partea cealaltă, HC Zalău, formație pregătită de antrenorul Gheorghe Tadici, se află pe locul opt, cu patru puncte acumulate.
Duelul dintre cele două formații se anunță foarte interesant atât prin tradiția pe care cele două orașe o au în handbalul feminin românesc, cât și prin prisma faptului că ambele sunt calificate în turul al doilea din Cupa EHF. Vorbim așadar despre un duel de talie europeană pe care vâlcenii îl pot vedea în Sala Sporturilor „Traian”, meci înaintea căruia antrenorul râmnicencelor, Florentin Pera, a declarat că obiectivul principal pe care și l-a dorit îndeplinit cât mai repede de când a preluat echipa a fost acela de a forma un grup unit, care să fie ca o adevărată familie. Target pe care, după cum lesne putem remarca, Florentin Pera l-a îndeplinit în mare măsură, rezultatele echipei de la instalarea tehnicianului la timonă fiind excelente: 14 victorii consecutive! Trei dintre acestea au venit în primele trei runde din Liga Florilor, iar, de departe cel mai important succes, a fost cel din Supercupa României, când Vâlcea a învins campioana CSM București și a câștigat primul trofeu oficial din istoria clubului.
În runda următoare a Ligii Florilor de handbal feminin, cea cu numărul cinci (programată la începutul lunii octombrie), SCM Râmnicu Vâlcea se va deplasa în fief-ul campioanei CSM București.

Programul etapei a IV-a

Joi, 20 septembrie
CSM Roman – Minaur Baia Mare
HC Dunărea Brăila – CSM București
SCM Râmnicu Vâlcea – HC Zalău
CSM Slatina – Gloria Bistrița Năsăud
Corona Brașov – CSM Galați
CSU Cluj-Napoca – SCM Gloria Buzău
*meciul dintre Măgura Cisnădie și SCM Craiova s-a încheiat aseară, după închiderea ediției

Posting....