Iubitorii de frumos, invitați la Târgul de artă


• evenimentul va avea loc astăzi, la Galeriile Artex, cu începere de la ora 18.00

Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiştilor Plastici din România organizează cea de a XXIV-a ediţie a deja tradiţio­na­lului Târg de Artă. Manifestarea culturală de referință pentru orașul nostru este programată astăzi, 18 decembrie, cu înce­pere de la ora 18.00, la Galeriile Artex din Râmnicu Vâlcea.

Criticul Luiza Barcan va prezenta albumul monografic „ALINA ROȘCA”

Vor participa cu lucrări de pictură, grafică, sculptură şi arte decorative artişti profesionişti, membri ai filialei Vâlcea, dar şi mulţi invitaţi, colegi artişti din alte filiale ale Uniunii Artiştilor Plas­tici.
De asemenea, în cadrul acestei manifestări, ce încheie practic anul cultural pentru municipiul Râmnicu Vâlcea, vor mai avea loc două evenimente. Este vorba despre lansarea al­bumului monografic „ALINA ROŞCA”, publicat anul acesta la editura Tracus Arte, cu un cuvânt înainte şi selecţie de texte critice realizate de criticul de artă Luiza Barcan şi recitalul de colinde tradiţionale susţinut de un grup de colindători din Ţara Loviştei. Acest grup de colindători este condus de profesorii Ion Piloiu și Alin Pavelescu.