Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 septembrie 2019

Intervenție grea pentru SMURD Vâlcea


Advertisements

Început de an cu multă muncă pentru membrii echipei de descarcerare și SMURD din cadrul ISU „General Magheru” al județului Vâlcea. Pe 2 ianuarie, aceștia au intervenit, pe DN7 Câineni – Râul Vadului, pentru deblocarea mai multor persoane prinse între elementele de caroserie, în urma ciocnirii a două autoturisme.
Prin apelul la 112 s-au anunțat patru victime (din care un copil), trei dintre acestea fiind încarcerate. Pentru salvarea victimelor au intervenit două autospeciale de intervenție (un ASAS cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD), plus încă două ambulanțe ale SAJ Sibiu.
Sosiți la fața locului angajații ISU Vâlcea au constatat că nu este necesară descarcerarea victimelor. În timpul intervenției, dintr-un autoturism au fost preluați: un bărbat în vârstă de 52 ani – cu politraumatisme (preluat de SMURD Brezoi); un bărbat în vârstă de 45 ani – cu fractură de membru inferior și politraumatisme (preluat de un echipaj al SAJ Sibiu); o fetiță de aproximativ cinci ani – cu fractură de membru inferior (preluată de SAJ Sibiu); bunica de 54 ani a fetiței – cu politraumatisme (preluată tot de SAJ Sibiu).
Alte două persoane au fost rănite ușor (o femeie din prima mașină) și șoferul celuilalt autoturism. Acestea au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, nefiind necesară transportarea la spital. Pe toată durata intervenției, traficul rutier a fost blocat în totalitate.
• Compartimentul de Informare și Relații Publice al ISU Vâlcea

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Ambulanta