ÎNTÂLNIRE IMPORTANTĂ la filarmonica râmniceană


După extraordinara de vineri, 2 iulie 2021, iată că aleșii râmnicenilor din Consiliul Local sunt convocați pentru o nouă întâlnire… la fel de extraordinară. Astfel, luni, 19 iulie 2021, cu începere de la ora 11.00, consilierii locali vor fi prezenți la cea de-a doua ședință extraordinară a acestei luni. Întâlnirea se va desfășura, așa cum se obișnuiește de aproape un an și jumătate, de la instituirea restricțiilor pentru evitarea răspândirii Coronavirusului, în Sala «Lahovari» a Filarmonicii „Ion Dumitrescu”. Ședința are șapte puncte pe ordinea de zi și se va desfășura avându-se în vedere măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Pentru asigurarea caracterului public al ședinței, conducerea filarmonicii râmnicene va dispune măsurile tehnice necesare transmiterii on-line a acesteia. Ședințele comisiilor de specialitate se vor desfășura în sala de ședințe a Primăriei municipiului, cu cel puțin o zi înaintea ședinței Consiliului Local. Acestea vor fi programate la ore diferite pentru fiecare comisie, astfel încât să se respecte condițiile de distanțare socială, urmând ca procesele-verbale și consemnarea avizelor să se redacteze în formă scrisă pe baza înregistrărilor din cadrul ședințelor respective, realizate prin intermediul sistemului audio existent în sala de ședințe a primăriei.

Ordinea de zi a ședinței extraordinare de luni

1.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local și a listelor de investiții pe anul 2021.
2.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Direcției Administrării Domeniului Public pentru anul 2021.
3.Proiect de hotărâre privind premierea elevilor din municipiul Râmnicu Vâlcea care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat din sesiunea 2021.
4.Proiect de hotărâre privind declanșarea procedurii de selecție pentru posturile de administratori la societatea Piețe Prest S.A.
5.Proiect de hotărâre privind declanșarea procedurii de selecție pentru posturile de administratori la societatea ETA S.A.
6.Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentanților municipiului în Adunarea Generală a Acționarilor la societatea PIEȚE PREST S.A.
7.Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului municipiului Râmnicu Vâlcea în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „APA VÂLCEA”, pentru aprobarea prețului pentru apă potabilă și tarifului pentru canalizare -epurare pentru serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare – epurare furnizate de Apavil S.A., precum și modificarea și completarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare nr. 1/18.11.2008.
Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea