ÎNGRIJORĂTOR! Există vâlceni care nu cred în existența virusului nici măcar după cazul confirmat în rândul personalului de la Spitalul Județean


Așa după cum vă anunțam astăzi, 7 iulie 2020, la orele prânzului, la nivelul Serviciului Resurse Umane, Juridic și Contencios al Spitalului Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea a fost confirmat un caz de Coronavirus. Detalii AICI.
Ne surprinde faptul că, și după publicarea acestui material, încă există vâlceni care, prin conținutul comentariilor pe care le publică în mediul on-line, dau de înțeles cât se poate de explicit că ignoră total existența virusului în țara noastră (și peste tot în lume la modul general, ca și cum ar fi un complot generalizat al guvernelor din toate țările pentru a susține o isterie legată de existența acestui virus!). Nu ne explicăm altfel cum de astfel de de articole pe care le publicăm, unele care ar trebui să ne dea de gândit tuturor în sensul de a chibzui cum să ne apărăm mai bine în fața acestui virus primesc comentarii de genul: „Și presa se lasă manipulată”, „Români treziți-vă”, „Sunteți  /  suntem spălați pe creier”.
Mai mult! Articolul privitor la depistarea acestui caz de infectare în rândul personalului SJU Vâlcea nu este deloc primul care a strâns astfel de comentarii. Și informațiile legate de infectarea celor 28 de bătrâni din căminul de bătrâni de la Zătreni au primit unele comentarii asemănătoare, în care locuitori ai județului nostru neagă în mod direct existența virusului și îi îndeamnă (direct sau indirect și pe alții să nu respecte măsurile de prevenție) bazându-se pe motivul pueril că… virusul nu există. Probabil doresc să îl vadă cu ochiul liber pentru a se convinge că există!