Începe ședința noului CL Râmnicu Vâlcea. Există cvorum!


UPDATE ora 12.15

S-a încheiat ședința! Din sală, deputatul Costi Rădulescu (PSD) și alesul râmnicenilor din data de 5 iunie, Mircia Gutău (PER), au sărbătorit așa-zisa victorie!

_____________________

UPDATE ora 12.00

• S-a încheiat votul: EUSEBIU NINEL VEȚELEANU și CARMEN MARIA PREDA (ambii din partea Partidului Ecologist Român) au fost aleși viceprimarii Râmnicului!!!
• Consilierul Mircea Poenaru (PNL) a plecat după exprimarea votului pentru alegerea celor doi viceprimari. Acesta urmează să participe la un trist eveniment petrecut în familia sa: înmormântarea mamei.

___________________________

UPDATE ora 11.50

Sala de ședințe a primăriei este arhiplină. Cu toții așteaptă votul pentru alegerea celor doi viceprimari. Comisia de validare și-a dat un „important” acord în amuzamentul tuturor: urna și cabina de vot sunt ok!

________________________

UPDATE ora 11.40

Consilierii Eusebiu Vețeleanu și Carmen Preda (ambii PER) sunt propuși pentru funcțiile de viceprimari! Acum se pregătesc buletinele de vot.

_______________________

UPDATE ora 11.30

În timpul depunerii jurământului, Mircia Gutău, Costi Rădulescu si Gigi Matei (toți prezenți în sală) se amuză pe seama stângăciilor celor care merg la pupitru.

S-a ales președintele de ședință pentru următoarele trei luni: Maria Bobeanu!

__________________________

UPDATE ora 11.20

S-a reluat ședința. Toți cei 23 de consilieri au fost validați prin vot individual! Ei depun acum jurământul.

_________________________

UPDATE ora 11.05

Ședința a început cu o pauză. Este loc pentru o surpriză în ceea ce privește formarea majorității în CL Râmnicu Vâlcea???

_______________________

Consilierii aleșii de râmniceni nu au mai boicotat ședința. Toți cei 23 sunt prezenți! Acum a început ședința! Mircia Gutău se află în sală!

Astăzi se aleg cei doi viceprimari!

Vom reveni cu amănunte!