Incendiu la un atelier de tâmplărie din Băbeni


• o persoană a ajuns la Urgențe • pagubele sunt însemnate
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” Vâlcea au intervenit, ieri-noapte, la ora 01.14, în orașul Băbeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie. Până la stingerea incendiului, au ars structura din lemn a acoperișului construit din lemn și acoperit cu plăci de azbociment pe o suprafață de aproximativ 12 mp., peretele din spate al acoperișului construit din lemn pe o lungime de aproximativ 12 metri lungime, instalația electrică, cinci metri cubi de scândură, patru bormașini, un polidisc, un obăr etc. De asemenea, s-au degradat mai multe utilaje de prelucrare a lemnului.
În urma producerii incendiului, o persoană a suferit  atac de panică, motiv pentru care a fost transportată la U.P.U. Vâlcea de către echipajul SMURD venit din Râmnicu Vâlcea.
Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația de alimentare cu energie electrică a imobilului.