În Superligă, Poate câștiga Minerul Costești campionatul fără nici o înfrângere?


• ortacii defilează și nimeni altcineva din județ nu pare capabil să-i oprească din drumul către o performanță istorică
După o nouă victorie categorică, 4-0 cu Oltul Drăgoești (goluri Mihalcea -2, Băltățeanu și Preda) ortacii au punctaj maxim în Superligă dominând de o manieră categorică dar și previzibilă actuala ediție a campionatului unde numai Cozia Călimănești pare capabilă să le pună probleme. Deja cu 24 de puncte în buzunar acumulate opt etape și 36 de goluri marcate, minerii se pot gândi, în mod îndreptățit, la un obiectiv istoric, acela de a termina Superliga 2019-2020 fără să încline steagul nici măcar o singură dată!
Părerea unanimă a oamenilor de fotbal vâlceni este că lotul actual este de departe cel mai competitiv din Superligă și că singurele probleme pot apărea doar din interior, adică lipsa de concentrare sau delăsarea. Aceste amenințări cât se poate de reale au fost sesizabile și în prima repriză a ultimei partide câștigate cu Oltul Drăgoești, grupare ambițioasă și extrem de arțăgoasă care i-a pus la muncă grea pe băieții lui Țețe Vlădoi. Nu puține au fost momentele în care nervii minerilor au ieșit la iveală pe fondul unui joc, pe alocuri, haotic și, de cele mai multe ori, individualist apăsat și de niște declarații neinspirate și scoase din context ale primarului.
Etapa viitoare, liderul Superligii merge acasă la Viitorul Budești, un meci primejdios pentru visul unui campionat câștigat pentru istoria Costeștiului.